Mistä Home Story kertoo?

Blogi alkoi mietteistäni kahden pienen lapsen äitinä, kun vesivahinko ajoi perheemme pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujui vieraissa nurkissa, miten remontti eteni (ja mitä kävi, kun se ei edennyt) ja minkälaisia asioita pitää ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Vahinko on korjattu, mutta story goes on...

Ensimmäiset tekstit kertovat unelma-asunnon löytämisestä, asuntokaupoista ja elämästä muuton jälkeen. Tekstistä 29 eteenpäin käsitellään vesivahinkoa ja sen kartoittamista. Tekstistä 54 päästään vahingon korjaamiseen, joka päättyy tekstiin 92, kun urakoitsija jättää avaimet pöydälle. Sen jälkeen (kuten jo vaihtelevasti aiemminkin) käsitellään sekalaisesti vikalistakorjauksia, ongelmia taloyhtiön kanssa, riitaa asunnonmyyjän kanssa ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa mukaan! :)

sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

#178 Matkapäiväkirja: Valuen kohti Vaasaa


Kokkolasta matkamme jatkui kohti Vaasaa. Lähdimme Kokkolasta 13.45 ja ajoimme käymään läheisen sukulaisen haudalla, joka sijaitsee Kokkolassa. Ajopäivä oli kevyt, joten päätimme ajella rantateitä auringonpaisteesta nautiskellen. Ajoimme tietä 749, joka kulkee pitkin Pohjanlahden rannikkoa Kokkolasta Pietarsaareen. Ilma oli mahtava ja lapset nukkuivat takapenkillä tyytyväisinä.


Lapset heräilivät vasta hetken matkaa ennen Vaasaa ja sopivasti eteemme ilmestyi taukopaikka: Tesses Cafe. Mukavalla paikalla oleva ruokapaikka tarjosi monipuolista ja hyvää ruokaa. Mukavan pysähdyksen jälkeen jatkoimme loppupätkän Vaasaan. Rauhallisesta tahdista johtuen olimme perillä vasta kuuden aikoihin.Vaasassa majoituimme Original Sokos Hotel Royal Vaasaan. Huoneemme oli hotellin toisella puolella eli kuljimme respasta maanalaista käytävää hotellin toiseen osaan. Sokos Hotel Royalissa oli mahtava saunaosasto hotellin ylimmässä kerroksessa. Illalla kävimme pulikoimassa ja saunomassa kerrankin koko perheen voimin. Päivän kilometrit: 186.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti