Mistä Home Story kertoo?

Blogi alkoi mietteistäni kahden pienen lapsen äitinä, kun vesivahinko ajoi perheemme pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujui vieraissa nurkissa, miten remontti eteni (ja mitä kävi, kun se ei edennyt) ja minkälaisia asioita pitää ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Vahinko on korjattu, mutta story goes on...

Ensimmäiset tekstit kertovat unelma-asunnon löytämisestä, asuntokaupoista ja elämästä muuton jälkeen. Tekstistä 29 eteenpäin käsitellään vesivahinkoa ja sen kartoittamista. Tekstistä 54 päästään vahingon korjaamiseen, joka päättyy tekstiin 92, kun urakoitsija jättää avaimet pöydälle. Sen jälkeen (kuten jo vaihtelevasti aiemminkin) käsitellään sekalaisesti vikalistakorjauksia, ongelmia taloyhtiön kanssa, riitaa asunnonmyyjän kanssa ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa mukaan! :)

perjantai 6. huhtikuuta 2018

#191: Long time no see

Hyvät lukijat. En ole unohtanut teitä, vaikka olen useamman kuukauden viettänyt hiljaiseloa. Siihen on parikin eri syytä: ensinnäkin elämääni ainaisesti vaivaava kiire on ollut taas järkyttävää. Yhtenä syynä tähän on ollut opiskelut, joiden suhteen lähdin tekemään aivan älyttömiä suunnitelmia. Päätin tammikuussa suorittaa perusopinnot loppuun 1,5 kuukaudessa ja eihän se tiennyt muuta kuin pitkiä iltoja ja luvattoman paljon herkkuja. Jos nyt tulikin viimeinen kolmasosa perusopinnoista suoritettua (eli 20 opintopistettä), niin vähintään yhtä monta kiloa tuli vyötärölle oppia myös. Olen myös pyrkinyt keskittymään elämässä oikeasti tärkeisiin ja hyviin asioihin. Näin ollen olen viettänyt paljon laatuaikaa perheen kanssa, jos sitä on opiskeluilta ja töiltä johonkin rakoon jäänyt.



Suurin syy, miksi kirjoittaminen on ollut tauolla, on kuitenkin ollut tämä koko blogi ja siihen liittyvät negatiiviset fiilikset. Olen muutamia kertoja aloittanut kirjoittamaan, mutta koko blogin ulkoasu ja tämä raivostuttava oranssi väri saa minut ahdistumaan, kun se muistuttaa kaikesta siitä ikävästä, josta koko blogi sai alkunsa. Myyntimiehestä on vähän päivitettävää, mutta älkää nyt luulko, että riita olisi jollain tavalla saatu päätökseen, e-hei.. Yritän jaksaa tästä vielä viimeiset käänteet kertoa jossain välissä. Taloyhtiöstä on senkin edestä kerrottavaa. Erosin puheenjohtajan tehtävästä loppuvuodesta ja viime kuussa jättäydyin yhtiökokouksessa hallituksesta pois. Voi sitä vapautta! Yli 10 vuotta jatkuneet taloyhtiöihin liittyneet velvollisuudet jäivät hetkeksi taakse. Ensi viikolla meillä on ylimääräinen yhtiökokous, jossa joudun palaamaan hallitukseen. Sitä vapautta ei kauan kestänyt.

Olen tässä samalla luonnostellut myös uutta blogia. Haluan jatkaa kirjoittamista, mutta tämä blogi on ollut niin vahvasti tähän vesivahinkoon, Myyntimiehen kanssa riitelyyn ja taloyhtiön kanssa tappelemiseen kietoutunut, että ahdistaa. Mietin tämän blogin päivittämistä, mutta pohdinnan jälkeen päätin, että haluan aloittaa puhtaalta pöydältä: iloisemmalla ilmeellä ja aurinkoisemmilla asioilla. Päivittelen näitä viimeisiä ikäviä käänteitä vielä tälle sivustolle ja availen tässä samalla uutta blogia. Ilmoitan kyllä teille, kun uusi sivusto on valmiina.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja nautitaan näistä keväisistä päivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti