Mistä Home Story kertoo?

Blogi alkoi mietteistäni kahden pienen lapsen äitinä, kun vesivahinko ajoi perheemme pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujui vieraissa nurkissa, miten remontti eteni (ja mitä kävi, kun se ei edennyt) ja minkälaisia asioita pitää ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Vahinko on korjattu, mutta story goes on...

Ensimmäiset tekstit kertovat unelma-asunnon löytämisestä, asuntokaupoista ja elämästä muuton jälkeen. Tekstistä 29 eteenpäin käsitellään vesivahinkoa ja sen kartoittamista. Tekstistä 54 päästään vahingon korjaamiseen, joka päättyy tekstiin 92, kun urakoitsija jättää avaimet pöydälle. Sen jälkeen (kuten jo vaihtelevasti aiemminkin) käsitellään sekalaisesti vikalistakorjauksia, ongelmia taloyhtiön kanssa, riitaa asunnonmyyjän kanssa ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa mukaan! :)

maanantai 26. kesäkuuta 2017

#170: Juhannus vol 2


Juhannusaatto oli onnistuneesti juhlittu. Ensimmäistä kertaa 15 vuoteen heräsimme juhannuspäivään omasta sängystämme. Omassa yhtiössämme ei lippu ollut päässyt salkoon edellisiltana, joten kävimme sen ensitöiksemme salkoon nostamassa.

Söimme aamupalan ja puuhastelimme hetken aikaa kotona. Lounaan jälkeen lähdimme ajamaan kohti Ässän mökkiä. Sanne ja hänen koiransa olivat ehtineet jo lähteä kotiin, kun saavuimme perille. Tuntui mahtavalta jatkaa juhannusta vielä siskon ja äidinkin kanssa. Mökillä sängyt olivat valmiina ja ruoka kohta jo pöydässä. Viileästä ilmasta huolimatta lapset juoksentelivat innoissaan ympäri niittyjä.

Illalla kävimme saunassa ja paikkasimme edellispäivänä väliin jääneet löylyt loistavassa puusaunan tunnelmassa. Jii kylvetti ensin lapset ja kun lapset olivat valmiit, hain heidät saunalta ja pääsimme vielä nauttimaan kunnon löylyistä keskenämme. Oli sanoinkuvaamattoman mahtava olo saunan terassilla vilvoitellessa, kun taivaalta ripsi pienesti vettä ja tuulenpuuska tiputti ympärillä olevista puista vielä vähän lisää isoja, raikkaita pisaroita iholle.

Yömyöhään grillasimme vielä vähän iltapalaa ja mahat täynnä hipsimme nukkumaan. Aamulla oli täydellistä herätä pari tuntia totuttua myöhemmin ja huomata, että Ässä oli herännyt jo aiemmin Aman kanssa ja alakerrassa oli meneillään piirretyt. Äiti oli saanut nukkua vähän pidempään, mutta oli noussut Olian kanssa ja meidät oli jätetty Jiin kanssa nukkumaan.

Sunnuntai kului aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä kuka mitäkin puuhastellen. Päivään mahtui niin ulkoilua, puuaskareita, metsälenkkeilyä koirien kanssa kuin armotonta pomppimista trampoliinilla. Minä sain pitkästä aikaa otettua vähän aikaa kirjoittamiselle.

Juhannuksessa on kyllä jotain taikaa. Viikonloppu oli kaikessa yksinkertaisuudessaan täynnä pieniä onnenhetkiä. Kiitollisena läheisistä ja kaikesta rakkaudesta on hyvä jatkaa uuteen viikkoon. Onnellista alkanutta viikkoa Sinullekin!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti