Mistä Home Story kertoo?

Blogi alkoi mietteistäni kahden pienen lapsen äitinä, kun vesivahinko ajoi perheemme pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujui vieraissa nurkissa, miten remontti eteni (ja mitä kävi, kun se ei edennyt) ja minkälaisia asioita pitää ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Vahinko on korjattu, mutta story goes on...

Ensimmäiset tekstit kertovat unelma-asunnon löytämisestä, asuntokaupoista ja elämästä muuton jälkeen. Tekstistä 29 eteenpäin käsitellään vesivahinkoa ja sen kartoittamista. Tekstistä 54 päästään vahingon korjaamiseen, joka päättyy tekstiin 92, kun urakoitsija jättää avaimet pöydälle. Sen jälkeen (kuten jo vaihtelevasti aiemminkin) käsitellään sekalaisesti vikalistakorjauksia, ongelmia taloyhtiön kanssa, riitaa asunnonmyyjän kanssa ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa mukaan! :)

maanantai 13. helmikuuta 2017

#152: Operaatio viikonloppu: sunnuntai


Sunnuntai valkeni aurinkoisena. Päätin käyttää auringonpaisteen hyväksi ja pyysin isääni kävelylle kanssani. Ihan liian vähän tulee vietettyä isän kanssa aikaa ja sekin vähä mitä tulee, menee aina kahden tinttarallan säestämänä. Oli kulunut liikaa aikaa siitä, kun viimeksi olin ehtinyt keskustella isän kanssa rauhassa.

Lähdimme nautiskelemaan aurinkoisesta säästä meren äärelle. Kävelimme aluksi luontopolulla, mutta uskaltauduimme monen muun reippailijan tavoin myös jäälle käppäilemään. Ilma oli fantastinen ja välillä pysähdyimme nauttimaan reppuun pakattuja korvapuusteja ja termarista kahvia. Bongasin ensimmäiset pajunkissatkin rantapajuissa.

Isän ja esikoistyttären retki oli onnistunut ja kävelyn lopuksi sain sanottua isälle tärkeät sanat: olet tärkeä ja rakas, vaikka se liian harvoin tulee sanottua. Isä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti