Mistä Home Story kertoo?

Blogi alkoi mietteistäni kahden pienen lapsen äitinä, kun vesivahinko ajoi perheemme pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujui vieraissa nurkissa, miten remontti eteni (ja mitä kävi, kun se ei edennyt) ja minkälaisia asioita pitää ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Vahinko on korjattu, mutta story goes on...

Ensimmäiset tekstit kertovat unelma-asunnon löytämisestä, asuntokaupoista ja elämästä muuton jälkeen. Tekstistä 29 eteenpäin käsitellään vesivahinkoa ja sen kartoittamista. Tekstistä 54 päästään vahingon korjaamiseen, joka päättyy tekstiin 92, kun urakoitsija jättää avaimet pöydälle. Sen jälkeen (kuten jo vaihtelevasti aiemminkin) käsitellään sekalaisesti vikalistakorjauksia, ongelmia taloyhtiön kanssa, riitaa asunnonmyyjän kanssa ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa mukaan! :)

torstai 16. helmikuuta 2017

#154: Ennen ja jälkeen: Kylpyhuone


Hypätään seuraavaksi taas ”Ennen ja jälkeen” -kuviin. Kunnian saa seuraavaksi itseoikeutetusti surullisen kuuluisa kylpyhuone. Kylpyhuonehan meni vesivahingon seurauksena kokonaan uusiksi. Kerroin syksyllä kylpyhuoneen vaiheista tarkemmin, joten en ala tässä toistaa itseäni. Lukaise ihmeessä tekstit 55 - 57 ja 70, jos remontin värikkäät vaiheet ovat päässeet unohtumaan ;) Saunaan uusittiin vain lattia ja lisättiin muutama led-valo.
Kylpyhuone ennen:Kylpyhuone jälkeen:


Sauna ennen ja jälkeen:

Uusitut kalusteet ja laatat:


Pesuallas Noro Loop
Pesuallashana Noro Shine
Allaskaappi- ja taso Noro Uno
Peilikaappi Noro Alva
Suihkuseinä Sanka
Pyyhekoukut Smedbon Life-sarja
Tehostemosaiikki suihkun takana: Mos Marbelous black 2,5 x 5
Saunan ovi: Cello musta 8 x 19
Saunan led-valot: 12-osainen led-valosarja 


 
 


Tunnelmia poreiluista: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti