Mistä Home Story kertoo?

Blogi alkoi mietteistäni kahden pienen lapsen äitinä, kun vesivahinko ajoi perheemme pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujui vieraissa nurkissa, miten remontti eteni (ja mitä kävi, kun se ei edennyt) ja minkälaisia asioita pitää ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Vahinko on korjattu, mutta story goes on...

Ensimmäiset tekstit kertovat unelma-asunnon löytämisestä, asuntokaupoista ja elämästä muuton jälkeen. Tekstistä 29 eteenpäin käsitellään vesivahinkoa ja sen kartoittamista. Tekstistä 54 päästään vahingon korjaamiseen, joka päättyy tekstiin 92, kun urakoitsija jättää avaimet pöydälle. Sen jälkeen (kuten jo vaihtelevasti aiemminkin) käsitellään sekalaisesti vikalistakorjauksia, ongelmia taloyhtiön kanssa, riitaa asunnonmyyjän kanssa ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa mukaan! :)

maanantai 16. tammikuuta 2017

#132: Kysely lukijoille


Rakkaat lukijat, tähän väliin haluaisin kysyä mielipidettänne blogin jatkosta. Alkuperäinen idea oli dokumentoida asuntokauppaan, vesivahinkoon ja sen kunnostamiseen liittyviä asioita. Asuntokauppariita toki jatkunee vielä jollain tasolla, mutta muut asiat on aika pitkälti käsitelty. Nyt olenkin vähän hukassa muun kirjoittamisen kanssa: tässäkö se nyt oli. Vai jatkanko kirjoittamista jatkossakin? Ja jos jatkan, teenkö sen tähän blogiin vai pitäisikö aloittaa kokonaan uusi?


Kukaan ei varmasti asiaan tiedä paremmin vastausta kuin te uskolliset lukijat. Kommentoi siis alle (tai Facebookiin / sähköpostilla), jos sinulla on mielipide kirjoitusten suhteen tulevaisuudessa. Olen hyvin kiitollinen jokaisesta vastauksesta, jonka ehditte ja jaksatte antaa. Kommentin voi jättää myös anonyyminä.

Ennen ja jälkeen kuviin pääsemme heti seuraavan tekstin myötä ja yritän saada sen julkaistua vielä tänään, ihan viimeistään huomenna.

Terveisesi minulle HomeStory-blogin jatkoon liittyen:

       A)      Eiköhän tämä ollut tässä, keksi itsellesi joku uusi harrastus
       B)      Kiitos tästä, mutta jatkossa riittää, että päivität vain asiaan liittyvät kuulumiset
       C)      Jatka ihmeessä kirjoittamista, mutta tee se uudessa blogissa ja pyhitä tämä alkuperäiselle tarkoitukselleen
       D)      Jatka ihmeessä kirjoittamista tutun ja turvallisen blogin alle
       E)      Jotain muuta, mitä:

4 kommenttia: