Mistä Home Story kertoo?

Blogi alkoi mietteistäni kahden pienen lapsen äitinä, kun vesivahinko ajoi perheemme pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujui vieraissa nurkissa, miten remontti eteni (ja mitä kävi, kun se ei edennyt) ja minkälaisia asioita pitää ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Vahinko on korjattu, mutta story goes on...

Ensimmäiset tekstit kertovat unelma-asunnon löytämisestä, asuntokaupoista ja elämästä muuton jälkeen. Tekstistä 29 eteenpäin käsitellään vesivahinkoa ja sen kartoittamista. Tekstistä 54 päästään vahingon korjaamiseen, joka päättyy tekstiin 92, kun urakoitsija jättää avaimet pöydälle. Sen jälkeen (kuten jo vaihtelevasti aiemminkin) käsitellään sekalaisesti vikalistakorjauksia, ongelmia taloyhtiön kanssa, riitaa asunnonmyyjän kanssa ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa mukaan! :)

sunnuntai 14. elokuuta 2016

#24: Hiljalleen hetkiin onnellisiin


Kirjoitukset ovat tähän asti olleet aika masentavia. Tähän väliin on hyvä astua hieman kevyempään tunnelmaan ja vilkaista, miltä elämä unelmakodissa näytti, kun vastoinkäymiset alkoivat hellittää ja pääsimme vihdoin asettumaan taloksi.


Aamunäkymä sängystä oli mieletön. Rakastin avata silmät ja tuijottaa esteetöntä näkymää edessäni. Todellisuudessa näkymän yleensä peitti Ama ja Olia ja vielä useammin silmäni olisivat rakastaneet enemmän pidempiä yöunia, mutta nautin silti jokaisena aamuna siitä, ettei vastapäässä tuijottanut naapuritalon seinä.


Meidän makuuhuone: 


 Lapset nukkuvat ainakin jonkun aikaa samassa huoneessa, joten teimme yhdestä makuuhuoneesta lapsille leikkihuoneen:


Tunnelmointia olohuoneessa: 


Maaliskuun 15. päivä meillä tuli Jiin kanssa 13 vuotta täyteen. Pääsimme lopulta sitäkin juhlistamaan uudessa kodissa erinomaista illallista nauttien. Alkuruokana oli rucolaa ja bresaolaa, pääruokana avokadopastaa ja jälkiruokana belgialainen suklaajuustokakku. Lapset olivat hoidossa, joten pitkästä aikaa saimme herkutella myös hyvillä viineillä.


Ellei tarina jatkuisi niin värikkäänä kuin se tulee jatkumaan, sen voisi lopettaa näihin tunnelmiin näillä sanoin: 
”Niin he elivät elämäänsä onnellisina loppuun saakka. Sen pituinen se.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti