Mistä Home Story kertoo?

Blogi alkoi mietteistäni kahden pienen lapsen äitinä, kun vesivahinko ajoi perheemme pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujui vieraissa nurkissa, miten remontti eteni (ja mitä kävi, kun se ei edennyt) ja minkälaisia asioita pitää ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Vahinko on korjattu, mutta story goes on...

Ensimmäiset tekstit kertovat unelma-asunnon löytämisestä, asuntokaupoista ja elämästä muuton jälkeen. Tekstistä 29 eteenpäin käsitellään vesivahinkoa ja sen kartoittamista. Tekstistä 54 päästään vahingon korjaamiseen, joka päättyy tekstiin 92, kun urakoitsija jättää avaimet pöydälle. Sen jälkeen (kuten jo vaihtelevasti aiemminkin) käsitellään sekalaisesti vikalistakorjauksia, ongelmia taloyhtiön kanssa, riitaa asunnonmyyjän kanssa ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa mukaan! :)

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

#01: Ja tarina alkaa…

Kirjoittelin aikoinaan blogia opiskeluprojektiin liittyen. Joku ehkä muistaakin Bébé à bord! -blogin, jossa kerroin Euroopan reissustamme 9 kuukauden ikäisen esikoisemme, Aman, kanssa. Palaute oli positiivista ja uutta blogia toivottiin paljon. Pari vuotta on ehtinyt kulua ja toinen ihanainen lapsikin on saatu perheeseen. Sattumaa tai ei, kuopus, Olia, on tällä hetkellä 9 kuukautta ja blogin aihe löytyi jälleen läheltä.


Tämä blogi sisältää mietteitäni elämästä kahden pienen lapsen äitinä, kun vesivahinko ajaa perheemme pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujuu vieraissa nurkissa, miten remontti etenee (ja mitä käy, kun se ei etene) ja minkälaisia asioita pitää osata ottaa ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Aihe ei ole yhtä positiivinen kuin viimeksi, mutta toivottavasti kirjoituksista on jotain iloa jollekin – ihan vaikka vain vertaistukena. Tervetuloa mukaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti